Texas BBQ 60g

Texas BBQ on maailman tunnetuimpia maustesekoituksia ja me olemme luoneet omamme syvien makujen ja sopivan tulisuuden yhdistelmänä. Texas BBQ mausteen avulla voi luoda omia perinteisiä kastikkeita tai tietenkin käyttää sitä ihan lihan, kanan ja vihannesten marinointiin.

Testaa myös Texas BBQ perunalastuja, lisää vain laadukasta oliiviöljyä ja voila. Grilli on Texas BBQ kastikkeen ystävä, koska savun ja liekkien yhdistelmä tuo ainesosista parhaat puolet esille.

9,50 €

Ainesosat > Luomu savupaprika, -sipuli, -ancho, -jalapeno, -pippuri, -korianteri, -sinappi, -valkosipuli, -muskotti, -kumina, -inkivääri, -maustepippuri, -oregano, -basilika, -timjami, -ruokosokeri, -rosmariini, -kurkuma, -laakerinlehti

Alkuperämaa > Yhdysvallat

Käyttö > Ruoka: 1-2 tl per 500g liha, kanaa, vihaneksia tai 500ml kastiketta, annetaan hautua ja fuusioitua 60min

Terveys > Yrttien ja mausteiden laadun tunnistaa maussa ja terveysvaikutuksissa, kun on käytössä aidosti laadukkaat luonnollisesti kuivatetut yrtit ja mausteet niitä tulee käyttää pienemmissä määrin.

Tieto > Meille voi aina soittaa ja tiedustella lisää. Suosittelemme myös itsenäisesti tutustumaan laajemmin terveysvaikutuksiin koska EU lainsäädäntö kieltää yhtiöitä tiedottamasta niistä.