Ceylon Kanelijauhe 10g

Ceyloninkaneli on todellinen terveysmauste, joka vahvistaa kehoa kokonaisvaltaisesti ja tukee erityisesti vastustuskykyä, verenkiertoa ja sokeriaineenvaihduntaa.

Ceylon kaneli sopii erityisen hyvin jälkiruokiin ja leivontaan sekä raakana esimerkiksi jogurtin päälle.

Korvaa ehdottomasti tavallinen kaneli (kassiakaneli) ceylon kanelilla, se on ensinnäkin herkullisempi kaneli, mutta varmistaa myös sen, että vältyt riskiltä saada kehoon liikaa kumariinia, joka on suurissa määrin erittäin haitallista.

Ceylon Kanel 10g

Äkta Hälsokrydda, stärker hela kroppen och stöder speciellt motståndskraft och blodcirkulation.

Passar utmärkt i efterrätter och bakverk, samt i rå from på jogurt.

1.90 €
Please select variants first

Ainesosat > Luomu Ceylon Kaneli

Alkuperämaa > Intia

Käyttö > Tee: ½ tl per 1 litra vettä (suositellaan pitkää haudutusta 1-12 tuntia) > Ruoka: ½-1 tl per 500ml kastiketta, annetaan hautua ja fuusioitua 15min

Terveys > Yrttien ja mausteiden laadun tunistaa maussa ja terveysvaikutuksissa, kun on käytössä aidosti laadukkaat luonnollisesti kuivatetut yrtit ja mausteet niitä tulee käyttää pienemmissä määrin.

Tieto > Meille voi aina soittaa ja tiedustella lisää. Suosittelemme myös itsenäisesti tutustumaan laajemmin terveysvaikutuksiin koska EU lainsäädäntö kieltää yhtiöitä tiedottamasta niistä.


Ingredienser > Organisk Ceylon Kanel

Ursprungsland > Indien

Användning > Te: ½ tsk per 1 liter vatten (rekommenderar lång bryggning 1-12 timmar) > Mat: ½-1 tsk per 500ml sås, låt fusioneras och brygga i 15min

Hälsa > Kvaliteten av örter och kryddor känner man igen genom smak och hälsoeffekter. Äkta naturligt torkade örter och kryddor av hög kvalitet bör användas mera sparsamt.

Info > Man kan ringa oss och fråga mera. Vi rekommenderar också att bekanta sig med andra hälsoeffekter på egen hand, eftersom EU lagstiftningen förbjuder företag att tala om dem.