Neitsytoliiviöljy Italia 750ml

Ei varastossa

#Vastustuskyky #Sydän #Diabetes #Aivot #Luusto #Tulehdus

Aitoa ja maukasta sydäntä tukevaa neitsytoliiviöljyä Italiasta, Basilicatan alueelta. Maku on erittäin syvä, mieto ja tasapainoinen. Laadukas oliiviöljy tuo ihanaa syvyyttä ruoanlaittoon ja tukee samalla kehoa kokonaisvaltaisesti ja on terveellisen elämän ehdoton tukipilari. Sopii erityisen hyvin, tomaatin, chilin, etikan, viinien, limen ja sitruunan kanssa.

Jungfruolivolja Italien 750ml

#Motståndskraft #Hjärta #Diabetes #Hjärnan #Skelettet #Inflammation

Äkta jungfruolivolja från Italien, Basilicata, ljuvlig smak och stöder hjärta. Smaken är djup, balanserad och delikat. Olivolja av hög kvalitet hör hemma i varje kök vilket också stödjer kroppen och dess olika funktioner, en absolut baspelare i ett hälsosamt liv. Särskilt bra med tomater, chili, vinäger, vin, lime och citron.

14.90 €
Please select variants first

Ainesosat > Luomu Kylmäpuristettu Neitsytoliiviöljy

Alkuperämaa > EU (Italia)

Käyttö > Ruoka: 1-3 tl per 500ml kastiketta ja raakana ruoan päälle sekä leivontaan reseptien mukaan.

Terveys > Öljyn laadun tunistaa mausta ja terveysvaikutuksista, kun on aidosti laadukas luonnollinen kylmäpuristettu öljy kyseessä sen maku on syvempi ja sitä tarvitsee käyttää vähemmän kuin teollisia öljyjä, jotka kuormittavat kehoa ja luovat kuonaa.

Tieto > Meille voi aina soittaa ja tiedustella lisää. Suosittelemme myös itsenäisesti tutustumaan laajemmin terveysvaikutuksiin koska EU lainsäädäntö kieltää yhtiötä tiedottamasta niistä.


Ingredienser > Organiskt Kallpressad Jungfruolivolja

Ursprungsland > EU (Italien)

Användning > Mat: 1-3 tsk per 500ml sås, använd rå rakt på maten och i bakning enligt resept

Hälsa > Oljans kvalitet känner man igen genom smaken och hälsoeffekterna. Äkta naturligt kallpressad olja av hög kvalitet bör användas mera sparsamt, den belastar inte kroppen på samma sätt som industriella oljor.

Info > Man kan ringa oss och fråga mera. Vi rekommenderar också att bekanta sig med andra hälsoeffekter på egen hand, eftersom EU lagstiftningen förbjuder oss att tala om dem.