Olen Iloinen Paketti

Be Happy tuotepaketti sopii joka työyhteisöön, mutta erityisesti sitä suositellaan väsymykseen altistuneille ihmisille tai työyhteisöille. Välillä monesti voi tuntua että tunnelin päässä ei ole valon pilkettäkään mutta se on kyllä siellä, tarvitaan vain pientä virkistystä ja muutosta elämään, mikä voidaan saavuttaa hyvinkin pienillä asioilla. Tuotteista saa irti runsaasti energiaa, ne tukeavat mieltä, tuovat kehoon vitamiineja, mineraaleja sekä välttämättömiä muita ravintoaineita. Tuotteita käyttämällä työntekijät todella voivat edistää omaa hyvinvointiaan ja kiitos tästä voi kuulua työnantajalle.

Tuotteita voi tilata erikseen.

Toimituskulut sisältyvät hintaan.

65.00 € 75.10 €
Please select variants first

Paketti sisältää seuraavat tuotteet / Paketet innehåller följande produkter

Onnellisuudentee 2x 30g + Elinvoimatee 2x 30g + Ying-Yangtee 2x 30g + API-Gold 250g 

+ Velebit Vuoristohunaja 450g + Suolankukka Mineraalit 100g

Tutustu paketin tuotteisiin / Läs mer om produkterna i pakete


Wiki!

Nauti kuppi teetä hunajan kera. Kun tuntuu että väsyttää tai on vilu tulossa ota 10 raetta suolankukkaa ja 1/2tl API-Goldia. Teetä kannattaa hauduttaa litra kerrallaan noin 15min, tähän määrään tulisi käyttää 3-4tl teetä.

Njut av en kopp te med honung. När det känns tungt eller som om flunssa är på väg ta 10 saltkorn och 1/2tsk API-Gold. Det lönar sig att brygga 1 liter te åt gången, låt dra i 15min, använd 3-4 tsk te per liter.