UNIQU Oma Voima Valmennus 90min

Omaan voimaan siirtyminen kuuluu elämään, sitä voisi jopa kutsua elämän suolaksi. Olemme kaikki syntyneet tänne maapallolle kokemaan ja elämään elämää, ja tärkeä kysymys onkin siksi, että kuljemmeko suuntaan, joka palvelee meitä ja meidän tehtävää.

Oma voima valmennuksessa pyritään tukemaan asiakasta rakentavan dialogin kautta kohtaamaan ja haastamaan itseään turvallisessa ja avoimessa ympäristössä.

69,00 €

Valmennus on luotu tukemaan omaa henkilökohtaista kasvu- ja itsensä kohtaamisen prosessia. Valmentaja toimii peilinä itselle ja auttaa avaamaan eri näkökulmia rakentavan ja turvallisen dialogin kautta.

Valmennus perustuu UNIQU SOULFLOW teoriaan, joka on luotu kuvaamaan meidän kasvuprosessia sieluyhteyn perspektiivistä.

Suosittelemme

UNIQU Coaching Päivä

Varaa paikka UNIQU valmennukseen ja käynnistä tai boostaa omaa henkistä ulottuvuutta. Päivän ohjelma mukaututetaan aina ryhmään, eli huomioimme ryhmän dynamiikan ja henkilökohtaiset tarpeet, jotta osallisujat saavat mahdollisimman paljon irti päivästä. Valmennukseen pitää aina varata paikka minimi 3 viikkoa ennen Coaching Päivää, jotta tarvittavat ennakkotehtävät ehditään suorittaa.

179,00 €

  UNIQU Healing Päivä

  Varaa paikka yhteisölliseen UNIQU healing päivään, jossa teemana on tasapainottaa energiaa ja korjata itseä kollektiivisessa lämpimässä, terapeuttisessa ja turvallisessa ympäristössä. Päivän ohjelma on vapaamuotoinen ja siihen kuuluu yhteinen ruokailu, sauna ja muu matalan kynnyksen aktiviteetti. Healing päivä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua samanhenkisiin ihmisiin ja löytää itselleen vertaistukea oman kasvun tiellä. Paikalla on aina minimi kaksi UNIQU valmentajaa, joiden kanssa voi käydä omaa prosessia läpi. Tapahtumaan pitää varata paikka minimi 1 viikko ennen itse Healing Päivää, jotta ruoka ja muut valmistelut ehditään toteuttaa.

  79,00 €

   UNIQU Lectures Päivä

   Varaa paikka etänä järjestettävään UNIQU luento päivään. Opi ja oivalla uusia asioita itsestäsi ja hekisestä ulottuuvuudesta kotisohvalta käsin. Päivän ohjelma ja teemat julkaistaan aina etukäteen, mutta jätämme aina tilaa parille yllätysnumerolle. Valmennukseen pitää varata paikka viimeistään 3 päivää ennen luentopäivän alkua.

   29,00 €