Omavarainen Elämä Ohjelma

Etänä pidettävä 3 x 60min henkilökohtainen ohjelma, jossa käydään läpi 1) Mitä on omavaraisuus ja miksi siihen pyrkisin 2) Luodaan oma hyvinvointi ja elämänlaatu suunnitelma 3) Määritellään seuraavat omavaraisuus ja elämän ilo askeleet

Ohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat syventyä aiheeseen ja luoda konkreettista positiivista muutosta omaan elämään.

Kurssilla saa kysyä asioita ja pyrkimyksenä on luoda uskoa ja luottamusta siihen, että omavaraisuus ja ilon kautta elettävä elämä todella on konkreettinen mahdollisuus.

99,00 €

Ohjelmassa pyritään kohtaamaan omavararaisuuteen liittyviä pelkoja (selvityminen, raha, osaamisen puute...).

Omasta omavaraisuuden matkasta kannattaa kertoa valmentajalle etukäteen info@mydvg.eu jolloin voidaan tarkemmin keskittyä henkilökohtaisiin tarpeisiin. 

Tiesitkö, että ohjelman voi myös käydä läpi ystävän tai puolison kanssa ilman lisäkulua.

Käytämme Zoom video palvelua.


Miksi omavaraisuus on tärkeää?

Omavaraisuuteen pyrkiminen kuuluu mielestämme kestävään elämäntapaan, ilman sitä olemme liian riippuvaisia yhteiskunnallisista rakenteista ja ratkaisuista, emmekä tee riittävästi työtä oman elämämme ja elämänlaadun eteen, joka palvelee meitä pitkäjänteisesti. Kun luottaa liikaa siihen mitä ympäristö tarjoaa harvoin edes huomaa, että on sortunut lainaamaan itseään ympäristölle ja tämä ei mielestämme ole elämän tarkoitus.

Ihmisen tärkeimpiä tehtäviä elämässä on omaan voimaan nouseminen mikä vaatii sen, että oma palapeli pitää hoitaa kuntoon ennenkuin sekaantuu muiden asioihin. Kun omaan voimaan astuu oivaltaa myös sen, että kenekään muun elämään ei pidä sekaantua vaan on tärkeä kunnioittaa sitä tietä mitä kukin ihminen tuli tänne maapallolle kokemaan. Kukaan ihminen ei ole tullut maailmaan toisen ihmisen kopioksi tai kenenkään ohjattavaksi, ei yhteiskunnan tai yritystenkään.

Kun olemme omassa voimassa ja elämme itsemme näköistä elämää osallistumme parhaalla mahdollisella tavalla ympäristön ja yhteisöllisyyden kehitykseen, se tapahtuu positiivisen ja rakentavan vuorovaikutuksen kautta sekä spirituaalisesti positiivisena enegiavaihtona.


Jos siis etsit itsesi näköisiä kestäviä ratkaisuja omavaraisuuteen ja oman elämäntavan ja -asenteen edistämiseen niin olethan rohkeasti yhteydessä.

Soita tai lähetä meille viesti niin sovitaan aika ilmaiselle 30min tutustumis- ja kartoituspuhelulle. 

Tiedustelut I info@mydvg.eu I +358407263558

Ohjelman ohjaaja ja kehittäjä I Niklas Christides

Tukipalvelut

Omavarainen Elämä Tuki

Katse kohti riippumatonta omavaraista elämää askel askeleelta.

Omavaraisuuteen pyrkiminen kuuluu kestävään elämäntapaan. Kun luottaa liikaa siihen mitä ympäristö tarjoaa harvoin edes huomaa, että on sortunut lainaamaan itseään ympäristölle mikä ei ole elämän tarkoitus.

Oma Voima Valmennus

Ota oma elämä haltuun ja löydä syvempi yhteys itseesi.

Valmennuksessa keskitytään ja syvennytään henkilökohtaisella tasolla ymmärtämmän omaa polkua ja mitä voi tehdä, jotta aidosti kulkisi suuntaan, joka kokonaisvaltaisesti palvelee itseä paremmin.