Optimointi + Tuottavuus E-Valmennus 40min

Ei varastossa

Onko ongelmia tuottavuuden ja muuttuvien markkinaolosuhteiden kanssa? Voimme ohjata ja tarjota näkökulmia siitä, miten voit optimoida ja muuttaa omaa toimintaa tai yrityskäytäntöjä ja luoda paremmat puitteet tuotteavuudelle ja jatkuvuudelle. Miten teemme tämän?

o Autamme näkemään ja ymmärtämään kriittisiä pisteitä ja markkinoilla vallitsevaa dynamiikkaa. Kartoitamme sisäisen infrastruktuurin ja toimintatapojen kehittymistä koskevia mahdollisuuksia

o Autamme käsittelemään vaikeita asioita ja osa-alueita, erityisesti niitä jotka rasittavat organisaatiota ja sen toimintaa

o Autamme sinua ymmärtämään johtamis- ja johtamiskäytännön tasoa organisaatiossa, sen mukanaan tuomat haasteet sekä antamaan ohjeita siitä, miten johtaminen (nuoruus ja vanhempi sukupolvi) voidaan järjestää ja kouluttaa uudelleen sopivaksi ja selviytymään paremmin nykyisistä ja tulevista yhä haastavammista olosuhteet

29.00 €
Please select variants first

Varaa ilmainen 20min tutustumis E-valmennus video istunto info@hiccs.fi tai puhelimitse +358407263558. Tällä tavalla tapaat valmentajan ja voitte keskustella siitä miten valmennus voisi olla hyödyksi.

Valitse valmentaja (valmennuskielet):

o Niklas Christides (Englanti, Suomi, Ruotsi)

Meidän valmennukset pidetään aina videon välityksellä, miksi? Koska se on helppoa, kustannustehokasta ja joustavaa. Jokainen E-valmennus video istunto kestää 40min, voit varata max 3 istuntoa (120min) yhdelle päivälle. Pyrimme aina parhaamme mukaan kattamaan mahdollisimman paljon kokonaisuuksia, täytyy kuitenkin todeta että yhdessä istunnossa ei kaikkeen pysty ja positiivisen muutokseen luomiseen tarvitaan ensikädessä aikaa, uskoa ja sitoutumista.

Ota yhteyttä info@hiccs.fi ja sovi valmennukselle ajankohta, otamme varauksia vastaan valmentajan aikataulun joustavuuden mukaan klo 8:00 ja 20:00 välillä. Kun valmennus on maksettu lähetämme vahvistuksen varauksesta ja linkin video valmennukseen.

Jos tahdot varmistaa että valmennus on mahdollisimman tehokasta kannattaa valmistautua istuntoon huolella. Valmentajalle voi tarpeen tullen lähettää materiaalia etukäteen mailitse info@hiccs.fi (kaikki tieto joka kanssamme jaetaan pidetään aina salassa eikä sitä jaeta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan hyväksyntää).