Oregano 30g

Ei varastossa

Ihana yrtti täynnä makua ja kokonaisvaltaisesti terveyttä edistäviä ainesosia. Oreganolla voi myös olla anti-bakteerisia vaikutteita kehoon. Ihana pizzaan mutta sopii myös teehen ja jokapäiväiseen ruoanlaittoon, laadukasta oregano löytää aina aidon kokin maustekaapista.

Ainesosat: Oregano

Alkuperämaa: Kroatia

Suosittelemme itsenäisesti tutustumaan muihin terveysvaikutuksiin koska EU lainsäädäntö kieltää meitä kertomasta niistä. Mausteiden laatu tulee esiin maussa ja terveysvaikutuksissa, kun on aidosti laadukkaat mausteet niitä tulee käyttää pienemmissä määrin. Mausteita voi ja tulisi käyttää myös teessä ja erillaisissa juomissa, ei vain ruoassa.

Oregano 30g

En otrolig ört full av smak och stärker hela kroppen. Oregano kan också ha anti-bakteeriska egenskaper. Super på pizza men passar också som te och hör hemma i varje kök.

Ingredienser: Oregano

Ursprungsland: Kroatien

Vi rekommenderar att bekanta sig med andra hälsoeffekter, eftersom EU lagstiftningen förbjuder oss att tala om dem. Kryddornas kvalitet känner man i smaken och hälsoeffekterna. Kryddor av hög kvalitet bör användas mera sparsamt. Kryddor kan användas i tee och olika drycker, inte bara mat.

4.00 €
Please select variants first