Räätälöity Valmennus 60min

Haluatko itse määritellä tarpeesi ja tilata valmennuksen tai luoda kehitysprojekti esim. työntekijälle tai pienelle tiimille niin voimme räätälöidä valmennuksen eri tarpeiden mukaan. Voimme esim. keskittyä tiettyihin taitoihin ja kompetensseihin, eri toimialueisiin tai aloihin, tiimin dynamiikan kehittämiseen ym.

Jos pyrit toteuttamaan laajempaa kokonaisuutta tai haluat yhdistää eri palvelujen osia ja etsit täsmäratkaisuja siihen tai ihan yleisesti projektihallinnan tehostamista ja tukea, ole yhteydessä.

Ilmainen valmennus- tai projektitarpeen kartoitus kuuluu tietenkin asiaan.

Voit lähettää meille vapaamuotoisen tarjouspyynnön info@mydvg.eu jossa ilmoitat meille minkälaista valmennus pakettia tarvitset ja ehdotamme osaamisen puitteissa sopivaa ratkaisua.

49,00 €

Let's discuss your needs...

You can send us a free-form quotation request to info@mydvg.eu where you should notify us of the type of training package you are looking for or simply outline the requirements in terms of outcomes. We will contact you and setup a call to discuss in details any solutions we may be able to offer.

Niklas Christides │ English, Finnish, Swedish │ +358407263558

Rocco Parisi │ Finnish, Italian │ +385958780028

You might be interested...

Johtamistaito Valmennus 60min

Tahtoisitko parantaa henkilökohtaista johtamistaitoa ja työn laatua tai edistää omaa tiimin johtamista? Siinä tapauksessa kannattaa puhua meille. Olemme johtamistaidon ja karisman kehittämisen asiantuntijoita ja pyrimme inspiroimaan uuden sukupolven Future-Fit johtamistaitoa.

49,00 €

    Rohkeus Valmennus 60min

    Rohkeus ei ole mikään itsestään selvä asia ja kun paineet kasvavat yhteiskunnassa niin rohkeutta koetellaan monella tasolla. Tämä valmennus keskittyy omantunnon vahvistamiseen, ihmisten ja haasteiden kohtaamiseen sekä antaa valmiuksia olemaan rohkeasti oma itsensä. Valmennuksessa voidaan myös tarpeen tullen käsitellä pelkoja ja erilaisia epävarmuustekijöitä elämässä.

    39,00 €