Rohkeus Valmennus 60min

Rohkeus ei ole mikään itsestään selvä asia ja kun paineet kasvavat yhteiskunnassa niin rohkeutta koetellaan monella tasolla. Tämä valmennus keskittyy omantunnon vahvistamiseen, ihmisten ja haasteiden kohtaamiseen sekä antaa valmiuksia olemaan rohkeasti oma itsensä.

Valmennuksessa voidaan myös tarpeen tullen käsitellä pelkoja ja erilaisia epävarmuustekijöitä elämässä.

39,00 €

Fear holds us back

One of the major things holding us back in terms of courage and self-esteem is fear. Fears and trauma are like chains, they keep us imprisoned and block our ability to act and grow freely without restrictions. These chains keep us in our place and are the reason people choose to be followers rather than independent and free thinkers able to optimise their impact on the world and their surroundings.

Be aware that this coaching is not a psychology service, however to increase courage it is necessary to tackle and address some fears and various uncertainties in life, which we will do where we see fit.

Let's get started

Why not request a call to discuss your needs for free over phone and based on this discussion we will propose the best support solution at hand.

We do also coach groups and teams, cost is determined based on group size. All our coaching is predominantly performed online using video streaming service, however on-site training is possible subject to agreement.

All discussions and consultation sessions are fully confidential and no information will be shared with outside parties.

Niklas Christides │ English, Finnish, Swedish │ +358407263558

You might be interested...

Awareness Coaching 60min

Tuntuuko koskaan siltä, että haluaisit olla lähemmässä yhteydessä maailmaan ja ymmärtää sitä paremmin? Meidän tietoisuus valmennus on suunniteltu juuri tämäntyyppisiä kysymyksiä varten, ja erityisesti laajempien käsitteiden ymmärtämiseen ja käsittelemiseen. Tietoisuus on itsemme ja ympäristömme syvempää ymmärtämistä, kaikki lähtee sisältä, omasta itsestä, ja sitä pyrimme avaamaan. Ideana on löytää tasapainoa elämään ja yhdistää mieli, keho ja sielu. Lähestymme tietoisuutta hyvin maltillisesti, sen ei tarvitse olla eikä se ole mikään ylitsepääsemätön tai pelottava asia. Maailma on ihmeellinen paikka, täynnä hienoja asioita ja tietoisuuden kasvattamisen kautta voidaan nauttia täysin siemauksin siitä mitä maailma meille tarjoaa.

39,00 €

    Pehmeä Taito Valmennus 60min

    Pehmeä taito on nykyään yksi tärkeimmistä kompetenssi- ja soveltuvuus mittareista yritysmaailmassa. Me autamme ymmärtämään paremmin ja kehittämään omaa pehmeää taitoa suuntaan, joka tukee omaa urakehitystä sekä tarpeen tulleen optimoi profiilisi vastaamaan tietyn alan tarpeita ja odotuksia.

    39,00 €