Zaatar Mauste 60g

Lähi-idästä peräisin olevalla zaatar mausteella on takanaan kiehtova vuosisatoja vanha historia ja perinne. Zaatar mausteseos on itsessään erittäin tasapainoinen ja maukas, mutta mikä tekee siitä niin suositun on se, että sitä on vuosisatojen ajan käytetty myös edistämään hyvinvointia ja terveyttä. Tämä on ymmärrettävä koska mausteseos on erittäin oregano ja timjami painotteinen.

Zaatar on erinomainen monipuolinen mauste ruokaan mutta sen parhaat puolet tulevat mielestämme esiin leivonnassa. Tähän makumaailmaan ei väsy kun sen kerran kohtaa.

9,50 €

Ingredients │ Organic oregano, thyme, sumac, sesame seeds, mineral salt

Origin │ EU

Food │ 1/2-1 teaspoon per 500ml sauce, allow to simmer and fuse for 15min

Availability │ Available all year round.

Health │ The quality of herbs and spices can be felt in the taste, as well as health effects. Authentic high quality naturally dried herbs and spices should be used more scarcely due to their potency, they are much stronger compared to industrial herbs and spices.

Knowhow │ You can always contact us and ask for further information regarding any of our products. We also recommend that you independently conduct further research about the products and ingredients to realise their full potential and diversity.