Pakkaukset: mausteet, yrtit, teet ja marjajauheet

Pyrimme keskittymään olennaiseen, eli tuotteiden luonnonmukaisuuteen ja laatuun. Siksi pakkauksemme ovat yksinkertaisia ja käytännöllisiä.

Mausteet, yrtit ja teet ovat saatavilla eri kokoisissa pakkauksissa. Meille on tärkeätä mahdollistaa asiakkaillemme kohtuuhintaisen tuotteiden kokeilun ja samalla vähentää ruokahävikkiä, siksi pakkausten koot alkavat jo 10 grammasta. Toimitamme tuotteet joko vakuumipakattuina tai lasipurkissa. Voit valita haluamasi pakkauksen eri tuotevariaatioista.

Lasipurkin kannen toisella puolella on sirotin ja toisella puolella aukko. Voit vaihtoehtoisesti hankkia samat purkit IKEAsta. Purkkiin voi yhdistää IKEAN maustemyllyn, jolloin mausteet voi jauhaa suoraan purkista. Purkkiin mahtuu noin 20-30 g yrttejä, 30-50 g teetä, 30-90 g mausteita tai marjajauheita ja 120-150 g maustesuolaa.

Vakuumipakkaus on suosituin pakkauksemme, koska se on edullinen ja hyvä vaihtoehto tuotteen säilyvyyden kannalta. Vakuumipakkaus on lisäksi kevyt, joten sen lähettäminen asiakkaalle on edullista ja ekologista. Seuraamme pakkausmateriaalien kehitystä ja pyrimme jatkosta tarjoamaan vakuumipakkauksia biohajoavasta muovista. Tällä hetkellä biohajoavan muovin laatu ja hinta ovat valitettavasti vielä kaukana optimaalisista.

My Name ja My Style -teet toimitetaan mustissa lahjapakkauksissa.