DVG | Palvelut

Ole aina paras versio itsestäsi

Tarjoamme tukevan muutos- ja kasvualustan

Palvelumme ja tapahtumamme ovat tarkoitettu ja luotu tukemaan elämäntapaa, arkea, oppimista, työtä ja organisaatioita. Panostamme siihen, että ratkaisut ovat tehokkaita ja mahdollisimman kokonaisvaltaisia, mikä edistää ihmisten ja yritysten jatkuvaa kehitystä ja positiivista rakentavaa muutosta. Toimijat ja yhteistyökumppanit valikoidaan huolella ja tarkasti. Tärkeimmät valintaperusteet ovat arvomaailmojen yhteensopivuus, aito halu auttaa ihmisiä, avoimuus kehittymiselle ja tietenkin suuri sydän. Emme kulje raha- vaan win-win edellä!

Organic Fusion Kitchen

Artesaanisielu, ruoka ja juoma ovat keskeisessä osassa kaikkea mitä teemme, koska onnellisuutta on mielestämme mahdotonta saavuttaa ilman terveyttä, joka on osittain riippuvainen siitä mitä suuhumme laitamme. Tietenkin ruoassa ja juomassa on lisäksi aistien ulottuvuus, mikä voi herättää meissä erittäin vahvoja positiivisia tunteita ja nautinnon hetkiä.


HICCS | Palvelut

Aina ei ole fiksua uida vastavirtaan ja pyrkiä ratkaisemaan kaikki asiat itse. Eri HICCS palvelut tarjoavat erinomaista tukea yrityksille ja yksityishenkilöille ratkaisemaan työhön, uraan, tehokkuuteen, toimintaan, ketteryyteen, johtajuuteen ja tietoisuuteen liittyviä haasteita.


Löydä oma syvyysulottuvuus ja aito olemus

UNIQU is state of the art self-actualization initiative, to help individuals raise their awareness and vibration. The self-actualization toolkit is supported by our Mastermind trainer community to ensure we can support personal growth through both individual and group activities.


Avaa tarinan avulla sydämen portit

Syväsukellus itseemme Tree-Of-Life tarinan kautta. Luova tapa kertoa elämän eri vaiheista, jonka päämäärä on saada ihminen miettimään kuka hän oikeasti on ja uskooko hän oikeasti omaan voimaan ja mystiikaan.

Olemme luovuuden kahleiden katkaisija

Vaikka palvelut ja tuotteet monesti nähdään kanavana ja mahdollisuutena esitellä itsensä yhtiönä meille se ei ole sitä, teemme asioita yhteisöllisyyden ja ystävyyden edestä, miksi? Koska pinnallisen maailman heikkouden ja haurauden pystyy houkkakin tunnistamaan, ja meidän elämässä sellaiselle maailmalle yksinkertaisesti ei ole tilaa.


Mahdollistetaan omavaraisuuteen siirtymisen

#EcoSustainability orgaaninen omavaraisuuteen on keskeinen projekti ja määränpää meille. Emme usko, että yhteiskunta nykyisessä muodossa palvelee ihmisiä ja siksi tahdomme tukea niitä, joilla on rohkeutta kulkea oma tietä ja elää itsensä näköistä elämää, koska onni ei löydy yhteiskunnasta vaan pikemminkin yhteisöistä ja yhteisöllisyydestä.


MyLife Palvelut & Tuotteet