Tukeva muutos- ja kasvualusta uuden ajan palvelu- ja tapahtumatarjonnan kautta

Palvelumme ja tapahtumamme ovat tarkoitettu ja luotu tukemaan elämäntapaa, arkea, oppimista, työtä ja organisaatioita. Panostamme siihen, että ratkaisut ovat tehokkaita ja mahdollisimman kokonaisvaltaisia, mikä edistää ihmisten ja yritysten jatkuvaa kehitystä ja positiivista rakentavaa muutosta. Toimijat ja yhteistyökumppanit valikoidaan huolella ja tarkasti. Tärkeimmät valintaperusteet ovat arvomaailmojen yhteensopivuus, aito halu auttaa ihmisiä, avoimuus kehittymiselle ja tietenkin suuri sydän. Emme kulje raha edellä.

Varaukset | Tiedustelut > +358407263558 | info@mydvg.eu

MyLife | Tapahtumat

Uuden ajan MyLife-tapahtumat antavat meille mahdollisuuden esitellä itseämme yhtiönä ja ihmisinä, mutta se on myös elintärkeä yhteisöllisyyden alusta, jossa erilaiset ihmiset voivat kohdata ja luoda uusia tuttavuuksia. Hyvän ja onnistuneen tapahtuman mittari ei ole tuotto vaan se, oliko siellä hyvä ja positiivinen henki, mielenkiintoisia ja avoimia keskusteluja ja ihmisiä sekä yleensä laadukas sisältö ja viesti, jonka osallistujat kokevat hyödylliseksi. 

EläHyvin-tapahtumasarja on keskeisessä roolissa tapahtumatuotantomme kannalta, koska siellä pyritään yhteisöllisyyden kautta kehittämään ja laajentamaan ihmisten omaa maailmankuvaa ja edistämään heidän elämäntapaansa luonnonmukaisuutta kunnioittavaan suuntaan.

Organic Fusion Kitchen

Artesaanisielu, ruoka ja juoma ovat keskeisessä osassa kaikkea mitä teemme, koska onnellisuutta on mielestämme mahdotonta saavuttaa ilman terveyttä, joka on riippuvainen siitä mitä suuhumme laitamme. Tietenkin ruoassa ja juomassa on lisäksi aistien ulottuvuus, mikä voi herättää meissä erittäin vahvoja positiivisia tunteita ja nautinnon hetkiä. 

Eco-catering on olemassa, jotta meidän ystävillä, asiakkailla ja yhteistyökumppaneilla olisi mahdollisuus kokea ja jakaa artesaaniruoka- ja -juomamaailman tuttujen kanssa omissa tiloissa tai esimerkiksi tapahtumissa sopimuksen mukaan. 

Rekisteröitymällä voit myös tutustua ja osallistua meidän yhteistyökumppanien kanssa järjestettävään kotiruokapiiri toimintaan.

HICCS | Urakehitys

Laita vauhtia omaan urakehitykseen tai -muutokseen ORBIT-ohjelman ja -valmennusten kautta. Löydä tie eteenpäin tuntemalla itsesi paremmin ja tunnistamalla omat heikkoudet ja vahvuudet. Optimoi työnhakusi ja edistä mahdollisuuksiasi haastattelutilanteissa. Ole parempi versio itsestäsi myös työpaikalla, autamme sinua sopeutumaan työn tuomiin haasteisiin sekä elämään paremmin paineen ja stressin kanssa.

HICCS | Valmennukset

Aina ei ole fiksua uida vastavirtaan ja pyrkiä ratkaisemaan kaikki asiat itse. HICCS-valmennukset tarjoavat erinomaista tukea yrityksille ja yksityishenkilöille ratkaisemaan työhön, uraan, tehokkuuteen, toimintaan, johtajuuteen ja tietoisuuteen liittyviä haasteita.

HICCS | Yritysratkaisut

Yrittämisen tukiosio tarjoa ratkaisuja ja tukea valmennusten, työkalujen ja koulutusten muodossa. Kerro meille miten voimme auttaa. Meillä on vankka 20 vuoden kansainvälinen kokemus ja vahvat verkostot, joita hyödyntämällä uskomme, että voimme aina tarjota varteenotettavan ratkaisun toiminnan laajuudesta riippumatta. Haluamme myös painottaa, että emme pyri keskittymään suuriin yrityksiin, vaan itse asiassa meille on tärkeää auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä menestymään myös, koska näiden selvitymisellä on myös yhteiskunnallisella tasolla erittäin tärkeä rooli tulevaisuuden kannalta.