ROYAL HEALING

Palvelut / Tjänster 
'Läsnäolo ja Henkinen Tasapaino'

Tervetuloa hierontaan ja energiahoitoon. Otamme asiakkaan vastaan aina kokonaisuutena, kehona ja mielenä. Tavoitteemme on luoda rauhallinen ja hyväksyvä ilmapiiri, joka edesauttaa kokonaisvaltaisessa paranemisessa. 

Olen Roy Rolamo, koulutettu hieroja ja terapeuttinen energiaparantaja. Olen ollut yrittäjänä 30v ja siitä hoitoalalla viimeiset viisi vuotta. Henkisyyteen ja itsenä olemiseen olen tutustunut jo yli 10 vuoden ajan. 

Maailmankuvani on matkan varrella muuttunut monesti, mutta olen edelleen aviomies, isä, vaari ja myös motoristi.

Aloin tutustua henkisyyteen monesta suunnasta ja erityisesti läsnäolo on aihe, josta paljon puhun ja ajoittain luennoin. Oma henkinen matkani on johdattanut minut shamaaniuteen, joka on nykyään minulle sydämen asia. Käytän shamaaniuden oppeja välittääkseni ihmisille edelleen iloa ja valoa sekä nykyisin myös rauhaa ja rakkautta. Tuen ihmisiä ja autan heitä löytämään itsestä sen, mitä me kaikki jo olemme.

Teen klassista hierontaa ja voimaannuttavia shamaanirumpu- ja energiahoitoja. Pidän rentouttavia meditaatio- ja shamaani-iltoja sekä järjestän erilaisia shamaaniviikonloppuja ja -tapahtumia.