NaY | Sienet & Vihannekset

Elämä todella hymyilee, kun löytää hyvän ruokasienen

Sienten ja vihannesten ihmeellinen maailma

Elämä hymyilee, kun löytää hyvän ruokasienen metsässä, se on ihmeellistä ja vähän maagista. Vihannekset toisaalta ovat maanläheisiä, ihan kuten sienetkin, ja niiden kanssa työskennellessä voi tuntea olonsa rauhalliseksi. 

Laatu on kuitenkin tärkeä asia sienissä ja vihanneksissa ja ikävä kyllä täytyy todeta, että saatavilla oleva laatu on heikentynyt vuosien varrella ja heikkenee entisestään. Me pyrimme varjelemaan laatua ja suosimme mahdollisimman paljon käsin villien metsän antimien keräystä ja luonnollista kuivatusta sekä käsittelyä.


Meidän tuotteita käyttämällä voit tuoda ripauksen aitoa laatua ruokavalioosi, ja meidän tulisi muistaa, että pienikin määrä hyvää pystyy käsittelemään suhteellisen suuria määriä pahaa, eli keho kiittää aina, kun sille annetaan hyviä asiota käyttöön. 

Sienet | Proteiinin, kuidun ja erinomainen B-vitamiinin lähde

Kokoelmat

Vihannekset | Ruoan peruspilari ja keholle tärkeiden ravintoaineiden lähde

Kasvisliemi 120g

Täysin luonnollinen ja ainutlaatuinen, helppokäyttöinen sekä erittäin riittoisa luomu kasvisliemi jauhe kaikkiin ruokiin. Tämä gourmet vegeliemijauhe tuo ruokaan syvyyttä ja makua sekä tukee terveyttä luonnollisesti monipuolisten ainesosien kautta.

9,50 €

Pinaatti 30g

Aivan ihana luomu pinaattijauhe. Sopii erityisen hyvin viherjuomiin, keittoihin, haudutusruokiin ja tietenkin laajalti ruoanlaittoon. Pinaatti on myös parhaita kehon luonnollisia puhdistajia.

3,90 €