Digimaailman toteutus on nykyajan ja tulevaisuuden käyntikortti

Sisällöntuotannon tärkeyttä ei voi painottaa riittävästi, mutta mitä osa-alueita sisällöntuotantoon kuuluu? Meidän kirjoissa sisällöntuotantoon kuuluu kaikki asiat, jonka kautta viestitään ja jaetaan informaatiota. Sisällöntuotannolla on myös monta ulottuvuutta, se mitä näemme, se mitä kuulemme ja se minkä tunnemme. Meiltä löydät kokonaisvaltaista näkemystä sisällöntuotantoon kansavälisellä perspektiivillä. Käännöspalvelu on myös tärkeä tukipalikka, koska kirjoitusten tarkastuttaminen ja laadukaat käännökset ovat isossa osassa mitä tulee yritysten digitaaliseen käyntikorttiin, joka siis on se mielikuva joka kuluttajalle, asiakkaalle tai yhteistyökumppanille jää toiminnasta, tuotteista, palveluista, arvoista ym. Muut tärkeät sisällöntuotantopalvelut ovat nettisivujen rakentaminen ja ylläpito, DIGI markkinoinnin ja SOME kanavien optimointi, visuaalisen ilmeen kehitys, videoiden ja esim. podcastien luominen sekä tietenkin sisällöntuotantovalmennukset ja -koulutukset.

Käännöspalvelu 300 sanaa

Monipuolinen käännöspalvelu pieniin ja suurin töihin, meillä on kokemusta koulutusten, nettisivujen, tuotteiden, palveluiden, kirjoitusten sekä esimerkiksi asiakirjojen käännöksistä eri kielille. Määrittele siis meille tarpeesi ja voimme myös tuoda teksteihin tarvittaessa luovuutta, jotta se olisi myyvempi. Tekstin oikolku sisältyy hintaan. Kaikki kääntäjämme kääntävät tekstejä äidinkielellään. Pyydä vapaamuotoinen tarjous info@mydvg.eu  tai soita +358407263558 ja keskustele käännöstarpeistasi numeroon.

19,00 €

  Nettisivukehitys

  Luomme valmiiseen pohjaan nettisivut, mukaan lukien visuaalisen ilmeen. Kieliversiot ja oikoluku voidaan myös tilata osana palvelua sekä domain ja sähköpostitili hostaus. Kerro meille tarpeesi info@mydvg.eu  tai soita numeroon +358407263558 niin kartoitetaan tarkemmin miten voimme olla avuksi.

  19,00 €

   DIGI-SOME ratkaisut

   Etsitkö ratkaisuja digi- ja somekentän hallintaan ja optimoimiseen, me voimme auttaa. Digi- ja somemaailman kehitys on ollut meille keskeinen asia pitkään ja haluamme jakaa oppejamme, jotta muutkin, erityisesti pienet ja keskisuuret yritykset ja yrittäjät voivat luoda paremaan yhteyden kuluttajiin ja asiakkaisiin aitouden kautta. Kerro siis miten voimme auttaa info@mydvg.eu  tai vaihtoehtoisesti voidaan järjestää soittoaika kartoitukselle +358407263558.

   Alkaen 19,00 €

    Visuaalinen studio

    Haluatko tuoda särmää visuaaliseen ilmeeseen, luoda videoita ja podcasteja tai yleensä etsiä uutta inspiraatiota visuaalisen ilmeen kehitykselle valmennuksen kautta, niin ole yhteydessä. Teemme visuaalista kehitystä tavalla, jossa pyritään luomaan vaikuttavia kokonaisuuksia mahdollisimman pienillä kuluilla. Voimme myös auttaa esittelemään tuotteita tai järjestää haastatteluja, joita voi käyttää osana omaa markkinoinita. Ole siis yhteydessä info@mydvg.eu  tai puhelimitse +358407263558 niin pyritään löytämään sinun tarpeiden mukainen ratkaisua. Monesti visuaalisessa toteutuksessa päädytään myös projektiratkaisuun, josta teemme tarpeen mukaan tarjouksen.

    Alkaen 19,00 €

     Räätälöity projekti

     Pyritkö toteuttamaan laajepaa kokonaisuutta tai haluat yhdistää eri palvelujen osia, etsit täsmäratkaisuja tai yleensä projektihallinta tukea, ole yhteydessä. Voimme räätälöidä sinulle sinunlaisesi projektikokonaisuuen ja hinta on projekteissa kuten muussakin toiminnassa maltillinen. Ole yhteydessä info@mydvg.eu  tai puhelimitse +358407263558, ilmainen projektikartoitus kuuluu tietenkin asiaan.

     Alkaen 19,00 €