Tanja Tapio

Jokainen on oman elämänsä mestaripiirros, olemme tulleet inspiroimaan toistemme siveltimenvetoja. Luodaksemme monta erillistä kuvaa, yhdistyen yhteen suureen mestariteokseen...


Kuva │ Profiili

Syntynyt 1980

Olen ilon lähettiläs, oman totuuteni puhemies, sisäisen avaruuden astronomi ja elämäntutkija. Roolejani tässä ajassa on olla äiti, sisar, tytär ja miehelleni nainen

Yrittäjä │ Vaikuttaja │ Kirjailija │ Merkonomi

Intro │ Tausta

Jo pienenä tyttönä henkimaailma oli osa elämääni, mummuni oli parantaja, hän näki enneunia ja kertoi avoimesti tarinoitaan. Olen itse myös ollut pienestä asti avoin elämälle, joka on enemmän kuin fyysisin aistein havaittava ympäröivä maailma. Olen työskennellyt myynnin ja ihmisten parissa, olen rikastuttanut elämänkokemuksiani erilaisilla kohtaamisilla ja ne ovat kasvattaneet minusta sen mitä olen tänään. 

Olen aina ollut puhelias ja utelias. Kasvaminen ja kehittyminen on enemmän kuin koulunpenkkiä kuluttaminen tai työssäoppiminen. Olen itse myös unieni kautta saanut ohjausta läpi elämän. Saavutuksiani elämässäni on kolme lastani ja samaan aikaan, kun perhe kasvoi, rakensimme myös yhteensä kolme omakotitaloa. Mies rakensi yhteisestä harrastuksestamme myös yritystoiminnan rakennusalalla. Työnhaussa nimikkeeni on merkonomi, mutta olen paljon enemmän.

Arjen haasteet kasvattavat, ne ovat siunaus polullamme. Jokainen vastoinkäyminen vahvistaa ja kasvattaa soturi asennetta, ja opettaa suhtautumaan elämään myötätuntoisemmin ja kiitollisuudella. Soturi on elämän alkemisti. Sain kipinän kirjoittaa kokemuksistani ja olen saanut paljon palautetta kirjoituksistani. Sydän ja mieli pyrkii yhteistyöhön ja minulle opetusmateriaalina toimii tunteiden kirjoittaminen. Kirjoitan mielen kovalevylle tarkasteltavaksi uutta ohjelmoitavaa, kanavoin sisäistä tietoa. Ulkopuolellamme näemme maailman joka oli eilisen tietoa, lineaarisessa viitekehyksessä. 

Mielenmaisema on muuttunut vuosien varrella, enemmän kauttani virtaa sydäntietoisuus kuin mielen kontrollointi ja tarve selittää asioita. Henkinen polkuni avautui syksyllä 2017. Minua alkoi kiinnostamaan energia, vetovoimanlaki ja varjotyö. Olen ahkerasti kahlannut alan kirjallisuutta sekä sukeltanut syvälle itseeni äärettömään avaruuteen. Ulkopuolella meillä on symboliikkaa ja oppaita, mutta se mestari ja opettaja löytyy itsestämme, kun olemme valmiita totuuden kautta elämään ja tiedon vastaanottamaan, kukaan ulkopuolella ei tarjoa sitä valmiina. Autan kyseenalaistamaan, se on alku josta muutos voi alkaa. Kuljen vierelläsi omaa polkuani ja olen valmis antamaan sydämeni kautta kaiken tarvittavan tuen, rakkautta palvellen. 

Toivon sydämestäni, että kirjoitukseni voivat tukea muutosta. Yhdessä muutamme maailmaa. Me olemme muutos.