DVG | Tarjoukset & Outlet

Tarjoukset, suosikit ja outlet tuotteet

Tästä osiosta löydät tämänhetkiset erikoistarjoukset, suosituimmat ja sesonkituotteet sekä lahjaideat. Tuotepaketeista löydät erinomaisia täsmäratkaisuja itsehoitoon.

Tarjoukset

Kokoelmat

Suosikit

Kokoelmat

Valokeilatuotteet

Delisuola 120g

Royal-Blend Delisuola on joka keittiön ehdoton maustesuola, jota käytetään sormisuolan tapaan maustamaan ruokaa tai itse ruoanlaittoon. Herkkutatti, sarviapila ja muut mausteet sekä suolan mineraalit takaavat sen, että maku on mitä taivaallisin ja tukee tehokkaasti kehoa, mieltä, sydäntä ja sielua. Tämä gourmet suola sopii kaikkiin ruokiin.

7,90 €

  Glögi 60g

  Perinteisen glögin uusi terveellinen ulottuvuus ja tuleminen, jossa glögille ominaiset ainesosat ja maut ovat erinomaisessa tasapainossa edistämässä hyvinvointia. Tämä ihana glögi sekoitus tukee aineenvaihduntaa ja ruoansulatusta sekä luo positiivisen mielen. Sopii lapsille ja aikuisille, voi ja kannattaa nauttia vuoden ympäri.

  9,90 €

   Propolis-suihke Vastustuskyky 30ml

   Propolis-suihke on luonnon antibiootti aikuisille kätevässä spray-muodossa. Propolis tukee erittäin tehokkaasti kehon luonnollista vastustuskykyä ja taistelee ei-toivottuja haitallisia kehon kuormittajia vastaan. Spraypullo on helppo pitää mukana, jolloin voi ottaa pari suihkaisua heti kun tuntuu siltä, että keho on altistunut ja heikentynyt. Suosittelemme itsenäisesti tutustumaan laajemmin terveysvaikutuksiin.

   16,90 €

    Outlet ja Poistomyynti Valikoima

    Tulossa!