OFK | Teehuone

Laadukas tee on ihan oma juttunsa 

Artesaani yrttiteestä voimaa keholle, mielelle, sydämelle ja sielulle

Hetki laadukkaan teen tai kahvin parissa voi olla päivän paras hetki, kun antaa itselleen mahdollisuuden rauhoittua ja syventyä omiin ajatuksiin ja erityisesti sydämeen. Yrttitee on lisäksi oivallinen ja ehkäpä terveellisin janojuoma myös päivän eri hetkiin.

Tee on lisäksi suhteellisen edullista. Laadukasta teetä voi hauduttaa kylmässä 6-24 tuntia ja saada sitä kautta kaikki terveyshyödyt irti yrteistä. Valmista teetä voi säilyttää jääkaapissa 3-6 päivää ja sitä voi käyttää myös ruoanlaittoon.

OFK Fusion-teet | Artesaanitaidolla luodut erikoisteesekoitukset

Kokoelmat

Fusion-teevalikoima sai alkunsa vuonna 2018 Elinvoimateellä ja sen jälkeen artesaaniosaamistamme on laajennettu osaksi kaikkea ruoka- ja juomatoimintaamme. Fusion-sanalla korostetaan ainesosien tasapainon tärkeyttä, eli keskitymme siihen, miten ainesosat sopivat yhteen ja käyttäytyvät teen valmistuksessa. Meillä on laaja ainesosatuntemus ja pyrimme kehittämään teevalikoimaamme kokonaisvaltaiseksi, jotta mahdollisimman moni löytäisi mieleisensä Fusion-teet.

OFK MyStyle Tea | Omat yksilölliset teesekoitukset

MyStyle-tee 6x60g

Räätälöi ikioma teesekoitukset OFK artesaani keittiön avulla ja inspiroimana! Valitse haluamasi ainesosat ja saat meiltä valmiin teesekoitus resepti ehdotuksen joka halutessasi tuotetaan. Voit valita jopa 10 eri luomu ainesosaa valikoimastamme ja artesaani kokkimme varmistavat oikeat seossuhteet. Luettele meille ainesosat tai pyydä resepti ehdotusta, jos etsit jotain tiettyä (esim terveysvaikutukset tai makumaailma jota haet). Tilausta tehdessä, lisää viestikenttään ainesosat ja voit antaa teelle oman nimen myös (max 15 kirjainta). Jos etsit ammattimaista toteutusta pakkauksen suhteen niin hyödynnä meidän sisällöntuotanto tiimiä siihen. He suunnittelevat pakkauksen vastaamaan tarpeitasi (logo, värimaailma, kuvaus). Pyydä tarjous info@mydvg.eu Haluamme tutustuttaa ihmisiä teehen ja antaa mahdollisuuden luoda teetä yksilöllisiin tarpeisiin, omat makumieltymykset ja terveydentila, mm. allergiat, huomioiden. Räätälöity teesekoitus on myös mainio persoonallinen lahja!

79,90 €

  OFK PerDiem Teet | Ihanat arkiteet kotiin ja töihin

  Kokoelmat

  Per Diem tarkoittaa arkista elämää ja PerDiem -teemaailman tarkoitus onkin juuri tuoda maukasta teetä arjen tueksi kaikenikäisille. CarpeDiem -perinnekulttuurin inspiroimat PerDiem -teet ovat helppoja makuaistille, koska ne sisältävät vain 4-7 ainesosaa. PerDiem -arkiteet ovat hyvä vaihtoehto kenelle tahansa ja sopivat erityisen hyvin janojuomaksi mehujen, oluen, siiderin, maidon ja veden korvikkeeksi. Näin elimistö saa tukea parantavista yrteistä päivän läpi.

  Perinteiset Yrttiteet | Ihanat yhden yrtin teet

  Kokoelmat

  Yrttiteetä voi nauttia myös yksittäisiä ainesosia käyttäen. Jos haluaa luoda itse omia teesekoituksia, meiltä löytyy siihen tarvittavat ainesosat Yrtit ja Mausteet sekä Marjat ja Hedelmät -valikoimasta. Tee on mielestämme tietoinen hyvinvointia edistävä valinta ja toivomme, että sitä suosittaisiin laajemmin myös Suomessa, koska teen kautta voimme tukea ja puhdistaa kehoa, mieltä, sydäntä ja sielua. Lue lisää ainesosista ja vaikutuksesta KnowYourIngredients ja KnowYourBody -osioissa.

  Juoma Valokeilatuote

  Glögi 60g

  Perinteisen glögin uusi terveellinen ulottuvuus ja tuleminen, jossa glögille ominaiset ainesosat ja maut ovat erinomaisessa tasapainossa edistämässä hyvinvointia. Tämä ihana glögi sekoitus tukee aineenvaihduntaa ja ruoansulatusta sekä luo positiivisen mielen. Sopii lapsille ja aikuisille, voi ja kannattaa nauttia vuoden ympäri.

  9,90 €

   Täydellinen OFK Fusion-Tea lahja combo!

   Anna nämä teet lahjaksi ja tuo valoa jonkun elämään, josta aidosti välität...

   Kokoelmat

   Miksi ostaisit teesi meiltä?

   Laadukas teesekoitus vaatii mielestämme seuraavat asiat:

   1) Laadukkaat ainesosat > teesekoituksissamme on käytetty vain korkealaatuisia luonnollisesti kasvatettuja ja kuivatettuja yrttejä ja mausteita; suosimme ainesosia, jotka on kasvatettu otollisissa olosuhteissa (terve maaperä, suotuisa ilmasto ja puhdas ympäristö)

   2) Ammattitaitoa ainesosien yhdistämiseen > teesekoituksissamme näkyy rakkaus makujen yhdistämiseen ja artesaaniammattitaito.


   Bonuksena: teesekoituksemme on luotu tukemaan asiakkaitamme tietyissä haasteissa, kuten:

   1) Vastustuskyvyn vahvistamisessa

   2) Nukahtamisessa ja unen laadussa

   3) Energiavajaudessa ja elimistön puhdistamisessa

   4) Keskittymisessä ja oppimisessa

   5) Hermoston tasapainottamisessa

   Taustalta löytyy 15. vuoden kokemus hyvinvointialasta ja vankka ainesosien tuntemus.

   Muistoja Malminkartanon Dolce Vita Global, Nature and You, Organic Fusion Kitchen -Hyvinvointikeskuksesta 2018


   Kuvassa omistaja Niklas Christides esittelemässä terveysnurkan teevalikoimaa.