UNIQU | Palvelut

Tietoisuuden työkaluja itsensäkehittämiseen

Oma voima tarkoittaa sieluyhteyttä, sitä elämää joka on meille tarkoitettu

Tervetuloa ainutlaatuiseen uuden ajan kokonaisvaltaiseen omaan voimaan astumisen valmennus ohjelmaan, joka keskityy henkisen ja spirituaalisen yhteyden vahvistamiseen. Ohjelma on kokonaisvaltainen ja siksi jokaisen osallistujan taso arvioidaan ja huomioidaan, jotta ei joudu ihan syvimpään päähän heti sukeltamaan kun kohtaa itsensä (olemus, blokit, traumat, haasteet, potentiaali).


UNIQU Ohjelma haastaa rakentavalla ja lempeällä tavalla osallistujia haastamaan itseään, omaa käsitystään sekä suhtautumistaan ympäristöön, luontoon, energiaan ja muutokseen. Pyrkimys on auttaa kaikkia osallistujia näkemmän itsensä sydämen ja sielun kautta ja sen avulla oivaltamaan mikä heidän aito maanpäällinen polku ja tehtävä on.

Olemme aidosti kaikki täällä tietystä syystä (se syy ei ole palvella muita kuten yhteiskuntaa, valtioita, työnantajia, perhettä, ystäviä...) toteuttamassa sitä mitä sielumme on meille järjestänyt tälle *The Life Experience elämän kokemus matkalle.

SOULFLOW Tree-Of-Life Teoria

UNIQU konsepti perustuu SOULFLOW-teoriaan, jonka kautta pyrimme avaamaan sielunmatkaa ja henkisen olemuksemme ulottuvuuksia ymmärrettävällä tavalla. Henkinen maailma on kokonaisvaltainen asia ja jotta sitä voisi millään tasolla ymmärtää sitä ei voi käsitellä pilkottuina osina kuten maallisen tieteen kautta useasti tehdään.


"Elämä on energiaa ja energiassa elää kaikki tieto, kokemukset, menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus, se on universaalia, se on ikuista."

Niklas Christides

Mytologiasta ja perinnetiedosta tukea omaan kehitysprosessiin

Käytämme myös luovalla tavalla viittauksia mytologiaan ja perinnetietoon, koska se auttaa ihmisiä yhdistymään monelle vaikeasti sisäistettäviin kokonaisuuksiin. Henkisyys ei ole mikään mörkö tai salaliittoteoria, se on meidän perimää ja siksi jokainen ihminen pystyy kasvamaan henkisellä tasolla, jos vain uskaltaa päästää irti ja kohtaa itsensä. Itsensä kohtaaminen on tervettä myös siinä, että vaikka se on raskasta alkuun niin pitkän päälle se vapauttaa meidät kaikista niistä egon luomista lukoista ja illuusioista sekä negatiivisesta karmasta, jotka rajoittavat meidän olemusta, elämänlaatua ja yleensä mahdollisuutta käsitellä ja hahmottaa laajempia kokonaisuuksia.


"Awakening is not changing who you are, but discarding who you are not."

Deepak Chopra

Katso esittelyvideo

Henkinen ja spirituaalinen maailma on lahja ja kun siihen maailmaan pääsee käsiksi niin huomaa myös, että tarve samaistua maallisiin asioihin, aatteisiin, ja erityisesti sen rajallisuuteen hälvenee ja lopulta häviää, jolloin voi nauttia ympäristöstä ja olemisesta täysillä ja vapaana.


"The privilege of a lifetime is to become who you really are."

Carl Jung

UNIQU Mastermind Ydintiimi

Niklas Christides

Elämän dynamo sekä valon, tiedon, tietoisuuden ja tasapainon maailmanlähettiläs. Todellinen moniosaaja ja laajojen kokonaisuuksien hahmottaja. Orgaanisen yrittämisen ja johtamisen valmentaja ja edelläkävijä.

Mia Korpi

Dynaaminen, intohimoinen, intuitiivinen sekä strateginen innovaatioagentti, jolla vankka tausta toiminnallisesta hyvinvoinnista. Tunteiden tulkitsija sekä sydämen ja intohimojen sytyttäjä.

Daniel Lammi

Terve mieli ja selkeys elämään. Daniel on visionääri ja analyyttinen pohdiskelia, joka uskoo siihen, että ongelmat ratkaistaan positiivisuuden kautta. Muutosvalmentaja ja prosessien hahmottaja yrityksille ja yhteisöille.

Aapo Summanen

Mestarisuunnistaja ja -huippuurheilija. Kokonaisvaltainen hyvinvointi- ja tunnetasapainovalmentaja, jonka intohimona kehon toiminnan, terveyden ja energiakierron optimoiminen terveiden rajojen sisällä.


UNIQU Mastermind Tukiverkosto

Valmentajatiimin tukena meiltä löytyy laaja osaajien verkosto ja näiden toimijoiden erikoistaitoja hyödynnetään erilaisten blockien, traumojen, pelkojen, henkisten kasvukipujen sekä vaivojen käsittelemiseen.

Asiakaskokemuksia

Vapauduin todella suuresta ja kipeästä blokista liittyen isääni ja tuntui kuin suuri kivi olisi siirtynyt. Tärkeää oli minulle, että ympäristö oli tukena ja turvana, missään vaiheessa ei tullut turvaton olo vaan pystyin käsittelemään asian loppuun.

Olli

Valmennus oli todella syvällinen, inhimillinen, vapauttava, virtaava, riemukas, avaava ja yhteyttä luova. Sain myös hyviä vinkkejä siitä miten tuoda omia oivalluksia osaksi omaa arkea.

Tanja

Olen äärettömän kiitollinen kurssista. Te palautitte toivoni, joka oli vähän hiipumassa. Me todella pystytään kollektiivisti yhdessä nousemaan ja pistämään kampoihin tämän ajan pimeydelle, näen sen nyt.

Jutta