UNIQU | Omaan Voimaan Valmennus

Oma voima tarkoittaa sieluyhteyttä, sitä elämää joka on meille tarkoitettu

Tervetuloa ainutlaatuiseen uuden ajan kokonaisvaltaiseen omaan voimaan astumisen valmennus ohjelmaan, joka keskityy henkisen ja spirituaalisen yhteyden vahvistamiseen. Ohjelma on kokonaisvaltainen ja siksi jokaisen osallistujan taso arvioidaan ja huomioidaan, jotta ei joudu ihan syvimpään päähän heti sukeltamaan kun kohtaa itsensä (olemus, blokit, traumat, haasteet, potentiaali).

UNIQU Ohjelma haastaa rakentavalla ja lempeällä tavalla osallistujia haastamaan itseään, omaa käsitystään sekä suhtautumistaan ympäristöön, luontoon, energiaan ja muutokseen. Pyrkimys on auttaa kaikkia osallistujia näkemmän itsensä sydämen ja sielun kautta ja sen avulla oivaltamaan mikä heidän aito maanpäällinen polku ja tehtävä on. Olemme kaikki täällä tietystä syystä (se syy ei ole palvella muita kuten yhteiskuntaa, valtioita, työnantajia, perhettä, ystäviä...) toteuttamassa sitä mitä sielumme on meille järjestänyt tälle *The Life Experience elämän kokemus matkalle.

SOULFLOW Tree-Of-Life Teoria

UNIQU konsepti perustuu SOULFLOW-teoriaan, jonka kautta pyrimme avaamaan sielunmatkaa ja henkisen olemuksemme ulottuvuuksia ymmärrettävällä tavalla. Henkinen maailma on kokonaisvaltainen asia ja jotta sitä voisi millään tasolla ymmärtää sitä ei voi käsitellä pilkottuina osina kuten maallisen tieteen kautta useasti tehdään.

'Elämä on energiaa ja energiassa elää kaikki tieto, kokemukset, menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus, se on universaalia, se on ikuista.'

Niklas Christides - 2020

Mytologiasta ja perinnetiedosta tukea omaan prosessiin

Käytämme myös luovalla tavalla viittauksia mytologiaan ja perinnetietoon, koska se auttaa ihmisiä yhdistymään monelle vaikeasti sisäistettäviin kokonaisuuksiin. Henkisyys ei ole mikään mörkö tai salaliittoteoria, se on meidän perimää ja siksi jokainen ihminen pystyy kasvamaan henkisellä tasolla, jos vain uskaltaa päästää irti ja kohtaa itsensä. Itsensä kohtaaminen on tervettä myös siinä, että vaikka se on raskasta alkuun niin pitkän päälle se vapauttaa meidät kaikista niistä egon luomista lukoista ja illuusioista sekä negatiivisesta karmasta, jotka rajoittavat meidän olemusta, elämänlaatua ja yleensä mahdollisuutta käsitellä ja hahmottaa laajempia kokonaisuuksia.

'Awakening is not changing who you are, but discarding who you are not.'

Deepak Chopra

Henkinen ja spirituaalinen maailma on lahja ja kun siihen maailmaan pääsee käsiksi niin huomaa myös, että tarve samaistua maallisiin asioihin, aatteisiin, ja erityisesti sen rajallisuuteen hälvenee ja lopulta häviää, jolloin voi nauttia ympäristöstä ja olemisesta täysillä ja vapaana.

'The privilege of a lifetime is to become who you really are.'

Carl Jung

UNIQU Oma Voima Valmennus 90min

Omaan voimaan siirtyminen kuuluu elämään, sitä voisi jopa kutsua elämän suolaksi. Olemme kaikki syntyneet tänne maapallolle kokemaan ja elämään elämää, ja tärkeä kysymys onkin siksi, että kuljemmeko suuntaan, joka palvelee meitä ja meidän tehtävää. Oma voima valmennuksessa pyritään tukemaan asiakasta rakentavan dialogin kautta kohtaamaan ja haastamaan itseään turvallisessa ja avoimessa ympäristössä.

69,00 €

  UNIQU Coaching Päivä

  Varaa paikka UNIQU valmennukseen ja käynnistä tai boostaa omaa henkistä ulottuvuutta. Päivän ohjelma mukaututetaan aina ryhmään, eli huomioimme ryhmän dynamiikan ja henkilökohtaiset tarpeet, jotta osallisujat saavat mahdollisimman paljon irti päivästä. Valmennukseen pitää aina varata paikka minimi 3 viikkoa ennen Coaching Päivää, jotta tarvittavat ennakkotehtävät ehditään suorittaa.

  179,00 €

   UNIQU Healing Päivä

   Varaa paikka yhteisölliseen UNIQU healing päivään, jossa teemana on tasapainottaa energiaa ja korjata itseä kollektiivisessa lämpimässä, terapeuttisessa ja turvallisessa ympäristössä. Päivän ohjelma on vapaamuotoinen ja siihen kuuluu yhteinen ruokailu, sauna ja muu matalan kynnyksen aktiviteetti. Healing päivä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua samanhenkisiin ihmisiin ja löytää itselleen vertaistukea oman kasvun tiellä. Paikalla on aina minimi kaksi UNIQU valmentajaa, joiden kanssa voi käydä omaa prosessia läpi. Tapahtumaan pitää varata paikka minimi 1 viikko ennen itse Healing Päivää, jotta ruoka ja muut valmistelut ehditään toteuttaa.

   79,00 €

    UNIQU Lectures Päivä

    Varaa paikka etänä järjestettävään UNIQU luento päivään. Opi ja oivalla uusia asioita itsestäsi ja hekisestä ulottuuvuudesta kotisohvalta käsin. Päivän ohjelma ja teemat julkaistaan aina etukäteen, mutta jätämme aina tilaa parille yllätysnumerolle. Valmennukseen pitää varata paikka viimeistään 3 päivää ennen luentopäivän alkua.

    29,00 €

     Katso esittelyvideo


     Tulevat UNIQU Päivät

     Varaa paikkasi ajoissa, tilaa on rajoitetutusti!

     Coaching Päivät

     Tulossa!

     Healing Päivät

     Tulossa!

     Lecture Päivät

     Tulossa!

     Valmentajatiimi

     Tasosta riippumatta valmennuspäivät toteuttaa aina vähintään kaksi valmentajaa

     Mia Korpi

     Dynaaminen, intohimoinen, intuitiivinen sekä strateginen innovaatioagentti, jolla vankka tausta toiminnallisesta hyvinvoinnista. Tunteiden tulkitsija sekä sydämen ja intohimojen sytyttäjä.

     Aapo Summanen

     Mestarisuunnistaja ja -huippuurheilija. Kokonaisvaltainen hyvinvointi- ja tunnetasapainovalmentaja, jonka intohimona kehon toiminnan, terveyden ja energiakierron optimoiminen terveiden rajojen sisällä.

     Nicole Katajainen

     Henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja Rakkauden sanansaattaja. Työskentelee sydäntietoisuuden kautta ja auttaa ihmisiä vapautumaan egon luomista mielikuvakahleista.

     Daniel Lammi

     Terve mieli ja selkeys elämään. Daniel on visionääri ja analyyttinen pohdiskelia, joka uskoo siihen, että ongelmat ratkaistaan positiivisuuden kautta. Muutosvalmentaja ja prosessien hahmottaja yrityksille ja yhteisöille.

     Niklas Christides

     Elämän dynamo sekä valon, tiedon, tietoisuuden ja tasapainon maailmanlähettiläs. Todellinen moniosaaja ja laajojen kokonaisuuksien hahmottaja. Orgaanisen yrittämisen ja johtamisen valmentaja ja edelläkävijä.

     UNIQU Tukiverkosto

     Valmentajatiimin tukena meiltä löytyy laaja osaajien verkosto ja näiden toimijoiden erikoistaitoja hyödynnetään erilaisten blockien, traumojen, pelkojen, henkisten kasvukipujen sekä vaivojen käsittelemiseen.

     Asiakaskokemuksia

     Vapauduin todella suuresta ja kipeästä blokista liittyen isääni ja tuntui kuin suuri kivi olisi siirtynyt. Tärkeää oli minulle, että ympäristö oli tukena ja turvana, missään vaiheessa ei tullut turvaton olo vaan pystyin käsittelemään asian loppuun.

     Olli

     Valmennus oli todella syvällinen, inhimillinen, vapauttava, virtaava, riemukas, avaava ja yhteyttä luova. Sain myös hyviä vinkkejä siitä miten tuoda omia oivalluksia osaksi omaa arkea.

     Tanja

     Olen äärettömän kiitollinen kurssista. Te palautitte toivoni, joka oli vähän hiipumassa. Me todella pystytään kollektiivisti yhdessä nousemaan ja pistämään kampoihin tämän ajan pimeydelle, näen sen nyt.

     Jutta