DVG | Luomuverkkokauppa

Aitoa pientuotannon luomua Suomesta ja maailmalta

Kaikki oleellinen hyvinvoinnin tueksi

Meiltä löydät tuotteita arkeen ja juhlaan, kotiin ja työpaikalle tukemaan hyvinvointia ja edistämään elämänlaatua. Olemme vuosien varrella tehneet hartiavoimin töitä sen eteen, että voisimme tarjota aidosti korkealaatuisen luomutuotevalikoiman asiakkaille ja erityisesti ystävillemme. Filosofia on yksinkertainen, tyydymme vain parhaaseen henkilökohtaisella tasolla ja se asettaa erinomaisen mittarin sille mitä tuotteita valikoimaamme mahtuu. Meille aitous on hengen ja sielun asia, sen arvoa aletaan pikkuhiljaa arvostamaan enemmän ja enemmän ja toivoimmekin, että muut toimijat saisivat tästä inspiraatiota olemaan oma itsensä kaikissa tilanteissa.

Luomuruoka | Itsehoito

Parhaat luonnollisesti tuotetut ei teolliset luomu ja delicatessen antimet löydät meiltä vuodesta 2008. Tunnemme toimittajat ja heidän tuotantotavat, jotta voimme välittää asikkaille luotettavia tuotteita johon myös itse uskomme. Muuta siis ruokavaliosi kokonaisvaltaisemmaksi ja aisteja hiveleväksi kokemukseksi jo tänään. 


Kokoelmat


Luomuruoka & Teehuone │ Kuukauden Valokeilat

Delisuola 120g

Royal-Blend Delisuola on joka keittiön ehdoton maustesuola, jota käytetään sormisuolan tapaan maustamaan ruokaa tai itse ruoanlaittoon. Herkkutatti, sarviapila ja muut mausteet sekä suolan mineraalit takaavat sen, että maku on mitä taivaallisin ja tukee tehokkaasti kehoa, mieltä, sydäntä ja sielua. Tämä gourmet suola sopii kaikkiin ruokiin.

7,90 €

  Glögi 60g

  Perinteisen glögin uusi terveellinen ulottuvuus ja tuleminen, jossa glögille ominaiset ainesosat ja maut ovat erinomaisessa tasapainossa edistämässä hyvinvointia. Tämä ihana glögi sekoitus tukee aineenvaihduntaa ja ruoansulatusta sekä luo positiivisen mielen. Sopii lapsille ja aikuisille, voi ja kannattaa nauttia vuoden ympäri.

  9,90 €

   Radiant People | Luonnonkosmetiikka

   Kun puhutaan kauneudesta ja ihonhoidosta on tärkeää välttää ihon rasitusta ja juuri tämä on laadukkaan luonnonkosmetiikan ydin, että se ei kuormita ihoa eikä elimistö. Meidän Radiant People tuotteet on valikoitu juuri sillä ajatuksella, että ne tukisivat mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ihoa ja sen tarpeita. Lisäksi hinnoittelumme on maltillista koska emme käytä välikäsiä, erinomainen hintalaatusuhde on meille siksi oletusarvo.


   Kauneus  Kuukauden Valkokeila

   Ravitseva Hamppuvoide 30ml

   Hamppuvoide on luontainen erittäin monipuolinen balsami, joka suojaa, rauhoittaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Voidetta voi käyttää kerran vuorokaudessa tai aamuin illoin kasvoille, käsille tai muille ihoalueille. Sopii kaikille ihotyypeille. Erinomainen hoito ongelmaiholle ja atooppiselle iholle.

   26,50 €

    Käsityötä, taidetta ja luovuutta

    Anna itsesi inspiroitua, ihania tuotteita arkeen ja juhlaan. Think outside the box, sitä asennetta palvelemme, erottaudu ja ole ylpeä siitä kuka olet, annan sen myös näkyä ulkosesti kantamalla asusteita, jotka vastaavat arvomaailmaasi. 'Älkäämme koskaan hävetkö itseämme, sillä olemme oman ympäristömme keskeisin ja kaunein asia'    "Älkäämme koskaan hävetkö itseämme, sillä olemme kukin oman ympäristömme keskeisin ja kaunein asia."

    Niklas Christides