Luomuverkkokaupasta kaikki oleellinen hyvinvoinnin tueksi

Meiltä saat tuotteita arkeen ja juhlaan, kotiin ja työpaikalle tukemaan hyvinvointia ja edistämään elämänlaatua. Tutustu luomu-käsitteeseemme, jotta ymmärrät miksi se on niin tärkeä asia terveyden kannalta. 

Puhelintilaus- ja asiakaspalvelu > +358407263558 │ info@mydvg.eu

Nature and You | Luomuruoka | Luomujuoma | Itsehoito

Parhaat luonnollisesti tuotetut ei teolliset luomu ja delicatessen antimet löydät meiltä vuodesta 2008. Tunnemme toimittajat ja heidän tuotantotavat, jotta voimme välittää asikkaille luotettavia tuotteita johon myös itse uskomme. Muuta siis ruokavaliosi kokonaisvaltaisemmaksi ja aisteja hiveleväksi kokemukseksi jo tänään. 


Radiant People | Luonnonkosmetiikka

Kun puhutaan kauneudesta ja ihonhoidosta on tärkeää välttää ihon rasitusta ja juuri tämä on laadukkaan luonnonkosmetiikan ydin, että se ei kuormita ihoa eikä elimistö. Meidän Radiant People tuotteet on valikoitu juuri sillä ajatuksella, että ne tukisivat mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ihoa ja sen tarpeita. Lisäksi hinnoittelumme on maltillista koska emme käytä välikäsiä, erinomainen hintalaatusuhde on meille siksi oletusarvo.

Galactic Generation | Käsityö | Kierrätys | Taide

Uskomme että kierrätys ja entisöinti on tärkeässä osassa kestävää tulevaisuutta. Maailman on jo tuotettu niin paljon tavaraa, että olisi aika vähentää tuotantoa ja uusiokäyttää tehokkaasti se mikä on jo olemassa. Kierrätys on välittämistä ja kun sen tekee hyvin se on myös ilmastoa varjeleva teko. Lisäksi uskomme, että käsityö ja taide ovat positiivisa luovia taitoja, joita tarvitaan maailmassa ja niihin panostamme myös.

(tämä osio on edelleen työn alla)

Dolce Vita Global - puhtaan ja terveellisen elämän puolesta!