NaY | Yrtit & Mausteet

Terveellisen ja arvokaan elämän lähtökohta

Terveellinen, tasapainoinen ja pitkä elämä

Laadukkaat kuivatut yrtit ja mausteet kuuluvat terveelliseen ruokavalioon ja ovat aitoja luonnonlääkkeitä. Laajassa valikoimassamme on vain parhaita orgaanisia yrttejä ja mausteita sekä mausteseoksia maista, joissa on otolliset olosuhteet yrtti- ja maustekasvien kasvulle, mikä takaa mahdollisimman täydellisen mineraali-, vitamiini- ja rasvahappokoostumuksen.

Laadukkaat kuivatut yrtit ja mausteet kuuluvat terveelliseen ruokavalioon ja ovat aitoja luonnonlääkkeitä.


Laajassa valikoimassamme on vain parhaita orgaanisia yrttejä ja mausteita sekä mausteseoksia maista, joissa on otolliset olosuhteet yrtti- ja maustekasvien kasvulle, mikä takaa mahdollisimman täydellisen mineraali-, vitamiini- ja rasvahappokoostumuksen. Laadukkaat mausteet parantavat ruoan ja juoman makua ja samalla tukevat tehokkaasti kehoa, sen puhdistumista, tasapainoa ja hyvinvointia.

Verkkokaupastamme löydät niin arabialaiset kuin intialaiset mausteet, tai miksi et testaisi thai-mausteita. Kunnioitamme tietenkin myös Suomen ihanaa luontoa ja siksi osa yrteistämme on peräisin Suomesta, koska miellä on niille parhaat kasvuolosuhteet. Provencen- ja välimeren yrttejä löytyy myös, kuten oregano ja basilika. Käy ihmeessä tutustumassa meidän Royla-Blend valikoiman lisäksi myös maustesuola-seoksiin, hullunhyvää oikeasti, ei muuta voi sano paitsi sen, että puhdistamattoman merisuolan mineraalien terveyshyödyt ovat mahtava asia.


"Yrtit ovat ruoan henki ja mausteet sen sielu, siksi on tärkeää, että yrttejä ja mausteita käytetään ruoanlaitossa monipuolisesti, yhdessä he avaavat ruokamaailman pandooran lippaan."

Rocco Parisi

Royal-Blend | OFK artesaani gourmet-mausteseokset helposti netistä

Kokoelmat

Maustehylly | Gourmet-mausteet aisteja hivelemään

Kokoelmat

Royal-Blend | OFK inspiroidut artesaani yrtti-sekoitukset

Kokoelmat

Yrttitarha | Parhaat yrtit ruokaan, teehen ja juomiin

Kokoelmat

Kukkapenkki | Laadukkaat kukat ruokaan, teehen ja juomiin

Kokoelmat

Pippurivalikoima | Makua, syvyyttä ja terveyttä

Kokoelmat

Chilivalikoima | Lämpöä ja boostia aineenvaihdunnalle

Kokoelmat

Hamppu | Luonnon voiman todellinen taidonnäyte

Kokoelmat

Miksi valitsisit meidän hampputuotteemme?

Hampputuotteilla saat joka ateriasta terveellisemmän. Leivonnassa käytettynä hamppujauhot tuovat mukanaan runsaasti hyviä aineita, kuten kuituja ja Omega-3-6-9 -rasvahappoja, ja samalla ne vähentävät vehnäjauhojen kuormitusta elimistöön, joten niiden avulla saat loihdittua helposti terveellisempiä herkkuja. On hyvä tiedostaa, että hampputuotteiden laatu on ensisijaisen tärkeää sekä maun että terveyden kannalta. Auringon määrä on suurin vaikuttaja hampun laatuun, siksi meidän hampputuotteemme tulevat Kroatiasta, missä on yli 250 aurinkopäivää vuodessa. Tervä maaperä, puhtaat vesistöt, ilamsto ja ympäristö takaavat optimaaliset olosuhteet hampun kasvatukselle.

Tuotteemme ovat täysin luonnollisia ja vapaita kemikaaleista, kuten säilöntäaineista ja lisäaineista. Viljelyssä ei käytetä kemiallisia torjunta-aineita.

Kaikki hampputuotteemme on valmistettu Finola-hamppulaadusta, jolla on erinomaiset ravintoarvot. Ne sisältävät lähes kaikki ihmisen tarvitsemia ravintoaineita optimaalisessa suhteessa: rasvahappoja Omega-3-6-9 (ml. "super-rasvahapot" GLA ja SDA), helposti sulavia proteiineja ja välttämättömiä aminohappoja, mineraaleja, vitamiineja sekä ravintokuituja.

Tuotteemme sopivat gluteenittomaan, vegaaniseen ja raakaruokavalioon.

Miksi valitsisit yrttimme ja mausteemme?

Yrttien ja mausteiden laatu ei vaikuta pelkästään makuun, vaan  myös terveysvaikutuksiin. Mausteiden kohdalla voi toisinaan olla vaikea erottaa laadukkaat tuotteet pelkän maun perusteella. Yrtti- ja maustekasvit antavat parhaan sadon suotuisissa ilmasto- ja ympäristöolosuhteissa luonnonmukaisesti viljeltynä. Bulkkilaadun mausteet ja yrtit ovat halpoja, mutta köyhiä ravintoarvoltaan ja ne sisältävät myös haitallisia epäpuhtauksia. Laadukkaita ainesosia ei tarvitse käyttää yhtä suurissa määrin kuin heikkolaatuisempia, joten ne ovat riittoisampia.


Maustesuoloissamme yhdistyvät puhdistamattoman mineraalirikkaan merisuolan ja laadukkaiden yrttien ja mausteiden terveyshyödyt sekä artesaanikokkien ammattitaito. Kaikki mauste- ja suolasekoituksemme ovat artesaanikokkiemme ideoimia ja heidän jatkuvassa käytössään, mikä takaa erinomaiset kulinaariset ominaisuudet.


Mausteiden ja yrttien terveysvaikutukset ovat olleet perinnetietoa jo vuosituhansia. Valitettavasti nykyisen EU- ja Suomen lainsäädännön vuoksi emme voi kertoa niistä paljoa. Annamme kuitenkin mielellämme lisätietoa.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä +358407263558 info@mydvg.eu